Zit jij ook teveel binnen? We brengen steeds meer tijd binnen door. 1 uur extra per dag in de buitenlucht brengt veel voordelen met zich mee. De buitenlucht is gezond, het verbetert je humeur, het herstelt je relatie met de natuur, het vermindert stress en het spoort aan tot bewegen.


 

Trainen met in je eigen lichaamsgewicht in de buitenlucht
Niks is zo lekker als buiten trainen in de frisse lucht. Zweten met het zonnetje op je gezicht of ploeteren tegen de wind. Deze natuurlijke ‘weerstand’ vergroot je gevoel van voldoening tijdens en na een training. Buiten kun je uitstekend werken aan het vergroten van je spierkracht en je uithoudingsvermogen. Daarnaast pak je ook je vetverbranding aan! Je kunt je volledige lichaam trainen met je eigen lichaamsgewicht.

Krachttraining is goed voor lichaam én geest
Krachttraining levert je veel gezondheidsvoordelen op. Je zorgt voor spieropbouw en het verbetert je postuur, het is goed voor je hart- en vaatstelsel, je botten worden sterker, je vermindert de kans op blessures en helpt je met afvallen. Dit zijn allerlei fysieke voordelen. Krachttraining heeft echter nog meer voordelen. Het vergroot je zelfvertrouwen, je lichaamsbewustzijn en het verbetert je cognitief functioneren. Een gezond en sterk lichaam kan door bijna iedereen worden bereikt. Een gezond en sterk lichaam omvat een gezonde en sterke geest.

Training op maat
Wil jij werken aan een gezond en sterk lijf maar ervaar jij veel drempels om dit zelf te doen? Misschien voel je je teveel bekeken in de sportschool, of wil je de oefeningen graag technisch juist uitvoeren maar weet je niet goed hoe. Misschien wil je wel werken aan een gezonder lijf maar lukt het je niet goed om van de bank af te komen. Ik neem je graag mee naar buiten en maak een training op maat voor jou. Train je liever met een maatje? Dan mag je je als duo aanmelden. Er is veel mogelijk. Kijk bij tarieven voor de kosten.

 

Maak een (bel)afspraak

Resultaat van Full body workout

Vergroot de spierkracht en uithoudingsvermogen
Versterkt de botten
Goed voor het hart- en vaatstelsel
Meer vetverbranding
Vergroot het lichaamsbewustzijn
Verbetert het cognitief functioneren
Verbetert het zelfvertrouwen

Daarom kies je voor Full body workout

Kosteloze en vrijblijvende kennismaking en intake
Trainen in de buitenlucht
Training op maat
Levert veel gezondheidsvoordelen op!
Trainen met een geclassificeerde en ervaren fitnessinstructeur