Voor bedrijven organiseer ik Mindful Lunch Walking. Dit is een workshop waarbij wandelen wordt gecombineerd met laagdrempelige lichamelijke oefeningen op een ontspannende én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, focus op ademhaling en bovendien met plezier. Het zorgt ervoor dat je uit de gewoonte wordt gehaald om altijd maar haast te hebben en meer stil te staan in het hier en nu.


 

Leer mindful wandelen
Bewustwording begint met het beter worden in ademhalen en beter worden in voelen. Met een Mindful Lunch Walk ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Daarbij kan je deze ervaring weer meenemen in je werk en dagelijks leven. Dit zorgt voor minder stress en meer productiviteit,

Wat houdt de Mindful Lunch Walk workshop in?
De Mindful Lunch Walk is een workshop van 1 uur en kan op ieder moment (bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze) van een werkdag op een locatie naar keuze worden georganiseerd.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse voor een Mindful Lunch Walk workshop van Fytaal Fit? Neem dan contact op voor aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte of klik op onderstaande button.

 

Maak een (bel)afspraak

Resultaat van Mindful Walk/Run

Meer in contact met je lichaam, gevoel en geest
Efficiëntere ademhaling en hartslag
Ontspanning door beweging
Meer zelfvertrouwen

Daarom kies je voor Mindful Walk/Run

Trainen zonder prestatiedruk, op eigen tempo en in een ‘veilige’ setting
Kosteloze en vrijblijvende kennismaking en intake
Professionele begeleiding volgens de Mindful Run Methode
Mogelijkheid tot verdiepingscursus