Tarieven

Wandelcoaching (individueel)

Volledig traject (6 sessies van 2 uren) €900
Per sessie (á 2 uren) €150
Introductiesessie   €150   €75

Lijkt een volledig traject je te veel? Dan kun je ook kiezen voor één of enkele sessies. Op basis van het gewenste traject, wordt een passende offerte gemaakt. Vraag een vrijblijvende offerte op! Je krijgt TIJDELIJK 50% KORTING op een introductiesessie! 

 

Mindful Run / Walk / Trail (in groepen)

5-weekse cursus Mindful Run €95
5-weekse cursus Mindful Walk €95
Mindful Walk / Run / Trailrun clinic €35
Kennismakingsles €15
Re-Mindful (opfrisles voor ex-cursisten) €15

De cursussen worden in een klein groepsverband (max. 10 personen) gegeven. Neem contact op als je de cursus individueel wilt volgen.

 

Outdoor full body workout (individueel) 

KORTE workout (45 min.) €30
LANGE workout (60 min.) €40

De outdoor full body workout is een individuele training. Train je liever met een maatje? Dan mag je je als duo aanmelden. Er is veel mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Alle prijzen zijn per persoon, inclusief BTW.

Vergoedingsmogelijkheden voor Wandelcoaching

Wandelcoaching wordt momenteel niet vergoed door de zorgverzekeraars. Wel zijn er andere mogelijkheden om de kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Hieronder lees je hoe.

Via je werkgever

Tegenwoordig wordt een coachingstraject vaak vergoed door de werkgever. Wist je dat je als medewerker bijna altijd een budget hebt voor persoonlijke ontwikkeling waar je gebruik van kunt maken? Het heeft voor jullie beide veel voordelen! Vraag dus gerust aan je werkgever of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het bedrijf. 

Als ondernemer

Als ondernemer of officieel geregistreerde ZZP-er kun je zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ‘ondernemerskosten’. Voor ondernemers en ZZP-ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de belastingdienst.

Bij re-integratie

Ben je op dit moment werkloos en ontvang je een uitkering? Of zit je in de ziektewet? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie UWV naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en/of re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Maak een (bel)afspraak